8 Μαρτίου, 2017

Λυσεις MOBILE

Οι Λύσεις mobile βοηθούν τα στελέχη της επιχείρησης να ολοκληρώνουν το έργο τους έχοντας στη διάθεσή τους παντού, τις ευκολίες που απολαμβάνουν και στο γραφείο τους.

Πιο συγκεκριμένα, μια mobile εφαρμογή μπορεί να προσφέρει πλήρη, on line εικόνα της εταιρείας σας με αναλύσεις Επιχειρηματικής Ευφυΐας (Β.Ι. Dashboards) και MIS reports από οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο.
Επιπλέον υπάρχει πρόσβαση σε κάθε πληροφορία ή αναφορά που υπάρχει διαθέσιμη στο κεντρικό σύστημα της επιχείρησης σας (ERP ή CRM). Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα γρήγορης και άμεσης ενημέρωσης για τις υποχρεώσεις, τις συναντήσεις, τις επαφές του κάθε χρήστη, εταιρικά δεδομένα σχετικά με είδη, τιμές, αποθέματα, πελάτες, εισπράξεις κ.ά.
Τα στελέχη σας πλέον ανταποκρίνονται ταχύτερα, αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια στις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Η κάλυψη των αναγκών των πελατών σας ικανοποιείται χρησιμοποιώντας τις mobile τεχνολογίες αιχμής για ακριβή πληροφόρηση από μία προσωπική φορητή συσκευή (smartphone είτε tablet).

Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης mobile λύσεων απο στελέχη του τμήματος πωλήσεων.Πηγή:Youtube Channel – Entersoft