Μέτρα προστασίας από Covid-19

Αγαπητοί συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της εξάπλωσης της ασθένειας COVID-19, της προστασίας της υγείας των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους, αλλά και της δέσμευσής μας απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες μας για την απρόσκοπτη και αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει:

Τόσο οι σύμβουλοί μας, όσο και πολλοί από εσάς, λόγω της φύσης του επαγγέλματός μας, ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς ανθρώπους στην διάρκεια της ημέρας για να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Προτείνουμε λοιπόν, να ακολουθούνται  με τη μέγιστη προσοχή οι συμβουλές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ): https://eody.gov.gr/

Με αξιοποίηση των ευκολιών που μας παρέχει η τεχνολογία (π.χ. TeamViewer, Skype, Any Desk κοκ), μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις περισσότερες από τις άμεσες συναντήσεις μας με τηλεδιασκέψεις (όπου φυσικά αυτό είναι εφικτό). Η λύση αυτή, πέρα από την προστασία της υγείας όλων μας, εξασφαλίζει και περιορισμό του χρόνου και κόστους για την ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών σας. Για όλους αυτούς τους λόγους  συνιστούμε τον παραπάνω τρόπο συνεργασίας.

Τέλος, η γραμματεία, το τμήμα service και το τμήμα συμβούλων,  της ΝΕΤ  συνεχίζουν να λειτουργούν για ότι χρειαστείτε χωρίς καμία τροποποίηση ωραρίου. Η επισκεψιμότητα στο χώρο μας θα είναι περιορισμένη γι’ αυτό σας συστήνουμε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά : 2810 281761, με email : info@netcomp.gr είτε στα γνωστά σας προσωπικά μας email.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές προέχει η υγεία μας και η υγεία των συνανθρώπων μας. Aς πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς και τους γύρω μας.

Το πραγματικό αντίδοτο στην επιδημία είναι η καλή συνεργασία μας!

Με εκτίμηση

ΝΕΤ Α.Ε